photo_by_Espen_Faugstad

 

Organizacija in izvedba odprave je povezana z visokimi stroški, ki jih študentje sami ne zmoremo. Gre za velik projekt, ki je v celoti odvisen od pridobljenih donatorskih sredstev zato se, v upanju, da nam boste s finančno pomočjo, zdravili, sanitetnim materialom ali drugimi medicinskimi pripomočki, pomagali k uresničitvi medicinsko humanitarne odprave, obračamo na Vas.

S skupnimi močmi bomo pomagali prebivalcem Ugande, ki vam bodo izredno hvaležni za vso pomoč, ki jo lahko ponudite.

Poleg tega bomo Vaše podjetje promovirali na predavanjih, v člankih ter na naši spletni strani, kjer bomo na blogu v času odprave objavljali in poročali o našem delu.

Zagotavljamo Vam, da bodo sredstva na našem računu, pod nadzorom Društva študentov medicine Maribor in Sekcije za tropsko medicino, porabljena izključno za stroške, povezane z odpravo Uganda 2016.

tabela_predvideni_stroski

Do sedaj zbranih sredstev: 15.000 € / 20.000 €

Prispevke lahko nakažete na:poloznica

Društvo študentov medicine Maribor
Taborska 8
2000 Maribor

TRR: SI56 0451 5000 1186 915, pri NKBM, d. d.
Namen: Odprava Uganda 2016
Referenca: 00 45

 

Donatorji:

Nuklearna Elektrarna Krško  Estetska in plastična kirurgija Fabjan  Fotokopirnica Jazbec  Graverstvo Samo Kečkeš s.p.     podoba_studio Očesna ambulanta NakloBLT - Industrijska, garažna, požarna in zrakotesna vrata ABCzdravja  logo (1) kctos_logo  rotary-club-skofja-lokatem roche_logo freising mfum mfum mfum
logologoStiskarna d.o.o.  nijz        pb_idrija  ukc     na_letalisce  Štuk Inner Wheel klub Maribor Si.mobil Vzajemna Snaga d.o.o.